TLC - Online Gratuit

TV ONLINE GRATUIT

Daca nu vizualizezi postul TV in mod automat, pe  CALCULATOR    sau   ANDROID , este necesara instalarea aplicatiei   SopCast  . Aplicatia iti permite sa vizionezi canale TV in mod online si gratuit. Pentru intrebari cu privire la vizionarea posturilor TV apasa butonu din dreapta paginii - live chat with support now

 tlc    Emite automat in browserele       

 Daca utilizati browserul si/sau    

Daca nu vizualizezi canalul TV in mod automat, Nu uita sa descarci si instalezi aplicatia Sopcast, pentru calculator sau android.

Utilizand tehnologia peer to peer (P2P) nu vei avea nevoie de servere sau benzi de frecventa ale unei antene.

INFO ! Site-ul radiosonic.ro nu e responsabil pentru calitatea si functionabilitatea canalelor tv online, streamurile fiind preluate de pe internet. Pentru probleme legate de drepturile de autor contactati-ne printr-un email la adresa: radiosonicromania@gmail.com si vom sterge de indata continutul asupra caruia detineti drepturi de proprietate.

Descarcarea, instalarea si utilizare aplicatie SOPCAST pentru windows (PC) este gratuita (instalare normala ( TIP ). Odata lansata ( instalata ), aplicatia se v-a deschide un ecran de Login, unde puteti opta pentru autentificarea ca anonim sau cu contul dumneavoastra de utilizator. Nu este nicio problema daca vreti sa utilizati SopCast in mod anonim ( fara cont - RECOMANDAT - ), facilitatile de care dispuneti raman aceleasi ca si in cazul autentificarii cu un cont personal. Dupa care (bifezi) Default Server.

SopCast pentru Windows ( pagina web ) DESCARCA AICI | DOWNLOAD HERE

SopCast pentru Windows ( Arhiva RAR ) DESCARCA AICI | DOWNLOAD HERE

Descarcarea, instalarea si utilizare aplicatie SOPCAST pentru ANDROID este gratuita (instalare normala ( TIP ). Odata lansata ( instalata ), aplicatia se v-a deschide un ecran de Login, unde puteti opta pentru autentificarea ca anonim sau cu contul dumneavoastra de utilizator. Nu este nicio problema daca vreti sa utilizati SopCast in mod anonim ( fara cont - RECOMANDAT - ), facilitatile de care dispuneti raman aceleasi ca si in cazul autentificarii cu un cont personal. Dupa care (bifezi) Default Server.

SopCast pentru Android ( Magazin Play ) DESCARCA AICI | DOWNLOAD HERE

Televiziune online hd - Gratuit

Vezi Programe Tv Romanesti pe PC sau android - Rapid, Usor si Gratuit - Meciuri pe Canale Sport live Online, Liga 1 in direct ! Vezi tv online direct pe calculator, tableta sau telefonul mobil ( android ).read more
 
 
 
world map hits counter

our programs

ShoutCast Interface
  • Server type : Shoutcast - V1
  • Shoutcast : V1
  • IP : 37.59.85.241
  • Port : 8888
  • Bitrate Limit : 128 kbps
  • Mode : Mp3 Stereo
  • Sampling rate : Auto Hz