TV Online Gratuit

TV ONLINE GRATUIT

Pentru vizionarea posturilot TV, pe    CALCULATOR    sau   ANDROID  este necesara instalarea aplicatiei    SopCast   . Aplicatia iti permite sa vizionezi canale TV in mod online si gratuit. Pentru intrebari - live chat with support now

Support here
 
  

INFO ! Site-ul radiosonic.ro nu e responsabil pentru calitatea si functionabilitatea canalelor tv online, streamurile fiind preluate de pe internet. Pentru probleme legate de drepturile de autor contactati-ne printr-un email la adresa: radiosonicromania@gmail.com si vom sterge de indata continutul asupra caruia detineti drepturi de proprietate.

 Daca utilizezi browserul   postul tv se vizioneaza direct in browser

  Nu uita sa descarci si instalezi aplicatia Sopcast, pentru   CALCULATOR   sau   Android 

DESCARCA SOPCAST PENTRU CALCULATOR

Descarcarea, instalarea si utilizare aplicatie SOPCAST pentru windows (PC) este gratuita (instalare normala ( TIP ). Odata lansata ( instalata ), aplicatia se v-a deschide un ecran de Login, unde puteti opta pentru autentificarea ca anonim sau cu contul dumneavoastra de utilizator. Nu este nicio problema daca vreti sa utilizati SopCast in mod anonim ( fara cont - RECOMANDAT - ), facilitatile de care dispuneti raman aceleasi ca si in cazul autentificarii cu un cont personal. Dupa care (bifezi) Default Server.

SopCast pentru Windows ( pagina web ) DESCARCA AICI | DOWNLOAD HERE

SopCast pentru Windows ( Arhiva RAR ) DESCARCA AICI | DOWNLOAD HERE read more

DESCARCA SOPCAST PENTRU ANDROID

Descarcarea, instalarea si utilizare aplicatie SOPCAST pentru ANDROID este gratuita (instalare normala ( TIP ). Odata lansata ( instalata ), aplicatia se v-a deschide un ecran de Login, unde puteti opta pentru autentificarea ca anonim sau cu contul dumneavoastra de utilizator. Nu este nicio problema daca vreti sa utilizati SopCast in mod anonim ( fara cont - RECOMANDAT - ), facilitatile de care dispuneti raman aceleasi ca si in cazul autentificarii cu un cont personal. Dupa care (bifezi) Default Server.

SopCast pentru Android ( Magazin Play ) DESCARCA AICI | DOWNLOAD HERE

read more

Radio Sonic Romania - Retea de Socializare - by Social Comunicatii

Late night or early morning, musical diversity, chat and TV Online, only on Rado Sonic Romania ! Post de radio din Romania, care emite numai pe internet, 24 de ore din 24 - 7 zile din 7 | Dimineata tarziu sau noaptea devreme, diversitate muzicala, numai la Radio Sonic Romania.. - Attitude at the Speed of Sound ! Asculta Radio Sonic Romania in Winamp
   
world map hits counter

our programs

ShoutCast Interface
  • Server type : Shoutcast - V1
  • Shoutcast : V1
  • IP : 37.59.85.241
  • Port : 8888
  • Bitrate Limit : 128 kbps
  • Mode : Mp3 Stereo
  • Sampling rate : Auto Hz